Din lokale tandlæge i Svendborg

Når du besøger din lokale tandlæge i Svendborg, er du altid sikker på at få en god oplevelse. Hos os bestræber vi os altid på, at du skal forlade klinikken med følelsen af, at du er blevet hørt og taget godt hånd om. I vores hyggelige lokaler bliver du altid taget imod af engageret og passioneret personale. I klinikrummene sidder vores dygtige tandlæger Thomas Nøhr, Mads Hørmand, Trine Bødker, Mette Jessen og Mette Libak samt klinikassistenter og tandplejere til at give dig et sikkert smil. I det åbne miljø sørger vores receptionister og sekretærer for at fuldende dit besøg hos os. Vi er her for dig, for hos os er du som patient altid den vigtigste.

Tandlæger du kan stole på

Vores professionelle og rolige tilgang til at løse dine tandproblemer er ikke kommet af sig selv. Til sammen har vi over langt over 50 års erfaring med at give unge såvel som ældre smilet tilbage.  For at kunne komme hele vejen rundt om alle typer tand, mund og kæbe sygdomme, samarbejder vi med nogle af de dygtigste fagfolk inden for deres felt.

Skal du for eksempel have foretaget kirurgi, hvor den bedste løsning for dig er at blive lagt i fuld i narkose, er erfarne narkoselæger med til at bedøve dig. Skal du have lavet en ny krone, benytter vi os af den nyeste 3D-scanningsteknologi, sådan at resultatet både bliver mere præcist, men også hurtigere gennemført, og du slipper for aftryksmateriale i munden. Vi holder os altid opdateret inden for vores felt, så du altid kan være sikker på, at du hos os ender med et godt resultat.

Læg dit smil i vores hænder

Uanset om du bor i Svendborg, eller om du bor udenfor Svendborg, så kan “Tandlægerne Sundhedshuset Svendborg” blive din tandlæge. Du får her en tandlæge, som du kan stole på, og hvor du altid kan være sikker på, at du er i de bedste hænder. Vi ved, hvor vigtigt dit smil og dine tænder er for din sundhed, livsglæde og din selvtillid. Derfor vil vi også gøre alt for, at vi sammen finder den bedste løsning for dig.

Lider du er tandlægeskræk, vil vi altid foretage tandlægebesøget på dine præmisser. Er økonomien stram kan vi hjælpe dig med finansiering af udgiften via “Denti.dk”, du får altid et prisoverslag og flere behandlings muligheder, hvis de findes.

Hos ” Tandlægerne Sundhedshuset Svendborg” kan du trygt lægge dit smil i vores hænder. Vi er professionelle hele vejen rundt, og du er altid i centrum. Husk også, at vi tilbyder børnetandpleje i Svendborg. Ring 62 21 00 93 og hør mere.