Om os

Mads Hørmand

Tandlæge/Ejer

Mads har været tandlæge i 21 år og har stor erfaring med arbejdet som privatpraktiserende tandlæge. Mads har siden jeg blev uddannet i 1997 arbejdet på større tandklinikker med dygtige mentor...er indenfor tandlægefaget og har på den måde, og ved konstant efteruddannelse opnået stor viden og erfaring i tandbehandling stort som småt. Mads har undervist på Tandlægeskolen i København igennem en årrække i parodontologi (parodontose) og i behandlingsplanlægning og i den kliniske udførelse.

Mads holder meget af sit fag og kan hjælpe dig med alt indenfor faget fra den lille fyldning til den store genskabelse af et flot smil, hvis du har mange problemer i dit tandsæt.Hans fritid bruger han med sine 3 børn, sin hund og sin have. Mads er en habil løber og får løbetrænet et par gange om ugen med sine løbevenner.

Læs mere
Ejer og tandlæge hos tandlægerne sundhedshuset Svendborg

Thomas Nøhr

Tandlæge/Ejer

Mit navn er Thomas. Jeg er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet år 2000. Siden 2005 har jeg været selvstændig tandlæge med egen klinik. Først som ejer af “Svendborg Tand ...og Implantatcenter” – nu som en del af “Tandlægerne i Sundhedshuset”.

Jeg kan tilbyde dig de fleste former for tandbehandling. Lige fra den regelmæssige undersøgelse i samarbejde med mine tandplejere – til mere komplicerede behandlinger. Er alting gået galt, kan jeg måske også hjælpe dig… Som en af de få danske tandlæger har jeg gennemført fuldt Core Curriculum – post-graduat uddannelse – på det anerkendte amerikanske Dawson institut.
Jeg sætter en ære i, at du hos mig og mit personale får en personlig behandling med vægt på kvalitet og tryghed. Jeg tager særlige hensyn til patienter med tandlægeskræk og kan også tilbyde behandling herfor i samarbejde med anerkendt psykoterapeut.
Jeg glæder mig til at se dig!

Læs mere

Trine Bødker

Tandlæge

Trine blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2012. Hun er en omhyggelig og kvalitetsbevidst tandlæge, der brænder for sit fag såvel som sine patienter. Trine vægter en god dialog... med sine patienter, for at de føler sig trygge og hørt. Hun udfører sine behandlinger med akkuratesse og ydmyghed i sin stræben efter at passe godt på sine patienter og deres tænder. Trine har let til latter og ynder at starte og slutte sine behandlingerne med et smil. Hun kan lide at gå på arbejde og at gøre en forskel for tandsundheden, hvilket hun er klar over ikke er muligt, uden at besidde sine patienters tillid.

Læs mere
Tandlæge hos et sikkert smil Svendborg

Caroline Rasmussen

Tandlæge

Caroline er uddannet tandlæge fra Københavns Tandlægeskole. Hun har arbejdet på klinikken siden slut august 2017 og behandler både voksne og børn. Hun har flere års erfaring indenfor faget b...åde som tandlæge, men også fra studietiden som studentermedhjælper på flere tandklinikker.

Hun kommer fra Roskilde, men der er fynsk blod i årerne. Er rigtig glad for fagets mange forskellige arbejdsopgaver, men har en særlig interesse indenfor endodonti (Rodbehandling) og mindre kirurgiske indgreb. Har i flere år støttet organisationen Tandsundhed uden grænser.

Fritiden går med forskellige projekter, men trives bedst i naturen og gerne aktivt både på land og til vands.

Læs mere

Camilla Risum

Tandplejer

Tandplejer Camilla Risum er færdiguddannet fra Århus Tandlægeskole i 2005. Camilla er en dynamisk og engageret tandplejer, som har været ansat her på klinikken i 8 år. Hun er bosat i S...vendborg, hvor hun bor sammen med hendes to børn på henholdsvis 6 og 11 år.

Camilla er aktiv i løbende efteruddannelse inden for tandplejer-faget og har sidst afsluttet diplomuddannelsen i parodontologi i 2016. Uddannelsen har givet et fagligt løft og bekræftet, at hendes faglige interessefelt i hverdagen, helt klart, ligger i planlægningen og behandlingen af patienter med parodontose. Herudover laver hun almindelige undersøgelse, tandrensninger, blegninger, scanninger m.v.

Camilla har med hendes 13 års erfaring som tandplejer et godt overblik i behandlingssituationen. Hun forstår at sætte patienterne i fokus og er du nervøs eller bange vil du opleve, at Camilla gør sig umage for at du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Læs mere

Anette Smith

Tandplejer

Jeg er uddannet Tandplejer med A autorisation i år 2000 på Århus Tandlægeskole. Har arbejdet hos andre tandlæger i Svendborg og siden 2012, arbejdet hos Tandlæge Thomas Nøhr. Jeg ligg...er stor vægt på parodontitisbehandling, at hjælpe folk med at forbedre deres mundhygiejne, så de bedre kan passe på deres tænder, så de undgår af få sygdom i mundhulen. Har også fokus på slid og erosioner/syreskader af tænderne.Jeg gør meget ud at, at netop du føler dig godt tilpas og er tryk under behandlingen.

Privat bor jeg i Faaborg, hvor jeg næsten har boet hele mit liv, med min kæreste og datter.

Læs mere

Josefine Nielsen

Tandplejer

Jeg blev uddannet tandplejer fra Aarhus Universitet i 2013, hvorefter jeg flyttede tilbage til dejlige Sydfyn. Som tandplejer undersøger jeg dine tænder og mund, og min kerneopgave er at u...ndgå, at du skal videre til tandlægen. Det er altid bedre at forebygge! Min særlige kompetence er parodontosebehandlinger, og jeg kan lave mindre plastfyldninger. Hvis du er utryg, lover jeg dig, at vi tager tingene helt i dit tempo. Jeg vil gøre alt for at du får en god oplevelse.

Privat bor jeg sammen med min kæreste, og bruger min fritid på at træne og hækle.

Læs mere

Mai-Britt Godtfredsen

Tandplejer

Maj-Britt blev i 2004 uddannet som autoriseret tandplejer fra SKT København. Derefter gik turen til Svendborg, hvor hun har arbejdet i privat praksis først hos Mads Hørmand og efterfølgende ved... Lone Rank inden jun januar 2018 begyndte her i Sundhedshuset.

For Maj-Britt er det vigtigt, at du som patient føler dig tryg og ikke mindst velinformeret om eventuelle behandlinger. Dialogen er meget vigtig.
Maj-Britt har stor fokus på forebyggende og parodontose behandlinger, så du som patient kan minimer yderlige behandlinger og kan bevare egne tænder hele livet.

Privat bor Maj-Britt i Skårup sammen med familie, hvor der ud over vasketøj, hygge og madlavning også bliver tid til at træne.

Læs mere

Mette Nykjær Pedersen

Klinikassistent

Trine Printzlau

Klinikassistent

Conny Larsen

Klinikassistent

Heidi Finsen

Klinikassistent

Marlene Nørregaard

Klinikassistentelev

Anja Krog

Klinikassistent/ Receptionist

Annette Lundsgaard

Sekretær/Bogholder