Om os

Mads Hørmand

Tandlæge/Ejer

Mads har været tandlæge i 21 år og har stor erfaring med arbejdet som privatpraktiserende tandlæge. Mads har siden jeg blev uddannet i 1997 arbejdet på større tandklinikker med dygtige mentor...er indenfor tandlægefaget og har på den måde, og ved konstant efteruddannelse opnået stor viden og erfaring i tandbehandling stort som småt. Mads har undervist på Tandlægeskolen i København igennem en årrække i parodontologi (parodontose) og i behandlingsplanlægning og i den kliniske udførelse.

Mads holder meget af sit fag og kan hjælpe dig med alt indenfor faget fra den lille fyldning til den store genskabelse af et flot smil, hvis du har mange problemer i dit tandsæt.Hans fritid bruger han med sine 3 børn, sin hund og sin have. Mads er en habil løber og får løbetrænet et par gange om ugen med sine løbevenner.

Læs mere

Thomas Nøhr

Tandlæge/Ejer

Mit navn er Thomas. Jeg er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet år 2000. Siden 2005 har jeg været selvstændig tandlæge med egen klinik. Først som ejer af “Svendborg Tand ...og Implantatcenter” – nu som en del af “Tandlægerne i Sundhedshuset”.

Jeg kan tilbyde dig de fleste former for tandbehandling. Lige fra den regelmæssige undersøgelse i samarbejde med mine tandplejere – til mere komplicerede behandlinger. Er alting gået galt, kan jeg måske også hjælpe dig… Som en af de få danske tandlæger har jeg gennemført fuldt Core Curriculum – post-graduat uddannelse – på det anerkendte amerikanske Dawson institut.
Jeg sætter en ære i, at du hos mig og mit personale får en personlig behandling med vægt på kvalitet og tryghed. Jeg tager særlige hensyn til patienter med tandlægeskræk og kan også tilbyde behandling herfor i samarbejde med anerkendt psykoterapeut.
Jeg glæder mig til at se dig!

Læs mere

Trine Bødker

Trine blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2012. Hun er en omhyggelig og kvalitetsbevidst tandlæge, der brænder for sit fag såvel som sine patienter. Trine vægter en god dialog... med sine patienter, for at de føler sig trygge og hørt. Hun udfører sine behandlinger med akkuratesse og ydmyghed i sin stræben efter at passe godt på sine patienter og deres tænder. Trine har let til latter og ynder at starte og slutte sine behandlingerne med et smil. Hun kan lide at gå på arbejde og at gøre en forskel for tandsundheden, hvilket hun er klar over ikke er muligt, uden at besidde sine patienters tillid.

Læs mere

Mette Jessen

Tandlæge, barsel

Mette blev i 2017 uddannet tandlæge fra Københavns Universitet og har siden opnået erfaring i både privat og kommunal tandpleje. I studietiden var hun udsendt som frivillig i Filippinerne. ...

I december 2019 valgte Mette og hendes kæreste at flytte hjem til deres fødeby Svendborg. Hun har siden været ansat i Sundhedshuset. Mette kan tilbyde de fleste behandlinger. Hun brænder for det æstetiske og går ikke på kompromis med hverken behandlinger eller kommunikationen omkring dem. Alle skal føle sig trygge og forstået.

Gennem arbejdet med børn, samt voksne i special- og omsorgstandplejen, har Mette behandlet mange patienter med særlige behov.  Mette er omsorgsfuld, empatisk og vil møde dig som det hele menneske du er.

Læs mere

Mette Libak

Tandlæge

Michael Wivwgård

Tandlæge

Camilla Christoffersen

Tandlæge

Camilla Risum

Tandplejer

Tandplejer Camilla Risum er færdiguddannet fra Århus Tandlægeskole i 2005. Camilla er en dynamisk og engageret tandplejer, som har været ansat her på klinikken i 8 år. Hun er bosat i S...vendborg, hvor hun bor sammen med hendes to børn på henholdsvis 6 og 11 år.

Camilla er aktiv i løbende efteruddannelse inden for tandplejer-faget og har sidst afsluttet diplomuddannelsen i parodontologi i 2016. Uddannelsen har givet et fagligt løft og bekræftet, at hendes faglige interessefelt i hverdagen, helt klart, ligger i planlægningen og behandlingen af patienter med parodontose. Herudover laver hun almindelige undersøgelse, tandrensninger, blegninger, scanninger m.v.

Camilla har med hendes 13 års erfaring som tandplejer et godt overblik i behandlingssituationen. Hun forstår at sætte patienterne i fokus og er du nervøs eller bange vil du opleve, at Camilla gør sig umage for at du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Læs mere

Emilie Larsen

Tandplejer

Anette Smith

Tandplejer

Jeg er uddannet Tandplejer med A autorisation i år 2000 på Århus Tandlægeskole. Har arbejdet hos andre tandlæger i Svendborg og siden 2012, arbejdet hos Tandlæge Thomas Nøhr. Jeg ligg...er stor vægt på parodontitisbehandling, at hjælpe folk med at forbedre deres mundhygiejne, så de bedre kan passe på deres tænder, så de undgår af få sygdom i mundhulen. Har også fokus på slid og erosioner/syreskader af tænderne.Jeg gør meget ud at, at netop du føler dig godt tilpas og er tryk under behandlingen.

Privat bor jeg i Faaborg, hvor jeg næsten har boet hele mit liv, med min kæreste og datter.

Læs mere

Louise Madsen

Tandplejer

Lisbeth Hald

Tandplejer

Heidi Finsen

Klinikassistent

Mette Nykjær Pedersen

Klinikassistent

Vibeke Bolvinkel

Klinikassistent

Line Sørensen

Klinikassistent

Emma Pedersen

Klinikassistent

Marlene Nørregaard

Klinikassistent

Freja Mogensen

Klinikassistentelev

Cecilie Eskildsen

Klinikassistent

Tine Lehgård

Klinikassistent/Receptionist

Trine Printzlau

Klinikassistent/Receptionist

Anja Krog

Klinikassistent/ Receptionist

Annette Lundsgaard

Sekretær/Bogholder