Personale

Mads Hørmand

Mads Hørmand

Tandlæge/Ejer

 1. Mads har været tandlæge i 25 år og har stor erfaring med arbejdet som privatpraktiserende tandlæge. Mads har siden han blev uddannet i 1997 arbejdet på større tandklinikker med dygtige mentorer indenfor tandlægefaget og har på den måde, og ved konstant efteruddannelse opnået stor viden og erfaring i tandbehandling stort som småt. Mads har undervist på Tandlægeskolen i København igennem en årrække i parodontologi (parodontose) og i behandlingsplanlægning og i den kliniske udførelse.

  Mads holder meget af sit fag og kan hjælpe dig med alt indenfor faget fra den lille fyldning til den store genskabelse af et flot smil, hvis du har mange problemer i dit tandsæt. Hans fritid bruger han med sine 3 børn, sin hund og sin have. Mads er en habil løber og får løbetrænet et par gange om ugen med sine løbevenner.

Thomas Nøhr

Thomas Nøhr

Tandlæge/Ejer

 1. Thomas er uddannet tandlæge fra Københavns Universitet år 2000. Siden 2005 har Thomas været selvstændig tandlæge med egen klinik. Først som ejer af “Svendborg Tand og Implantatcenter – nu som en del af “Tandlægerne i Sundhedshuset”.

  Thomas kan tilbyde dig de fleste former for tandbehandling. Lige fra den regelmæssige undersøgelse i samarbejde med vores tandplejere – til mere komplicerede behandlinger. Er alting gået galt, kan Thomas måske også hjælpe dig… Som en af de få danske tandlæger har Thomas gennemført fuldt Core Curriculum – post-graduat uddannelse – på det anerkendte amerikanske Dawson institut.

  Thomas sætter en ære i, at du hos ham og hans personale får en personlig behandling med vægt på kvalitet og tryghed. Thomas tager særlige hensyn til patienter med tandlægeskræk og kan også tilbyde behandling herfor i samarbejde med anerkendt psykoterapeut.

Trine Bødker

Trine Bødker

Tandlæge

 1. Trine blev uddannet fra Københavns Tandlægeskole i 2012. Hun er en omhyggelig og kvalitetsbevidst tandlæge, der brænder for sit fag såvel som sine patienter. Trine vægter en god dialog med sine patienter, for at de føler sig trygge og hørt. Hun udfører sine behandlinger med akkuratesse og ydmyghed i sin stræben efter at passe godt på sine patienter og deres tænder. Trine har let til latter og ynder at starte og slutte sine behandlingerne med et smil. Hun kan lide at gå på arbejde og at gøre en forskel for tandsundheden, hvilket hun er klar over ikke er muligt, uden at besidde sine patienters tillid.

Mette Jessen

Mette Jessen

Tandlæge

 1. Mette blev i 2017 uddannet tandlæge fra Københavns Universitet og har siden opnået erfaring i både privat og kommunal tandpleje. I studietiden var hun udsendt som frivillig i Filippinerne.

  I december 2019 valgte Mette og hendes kæreste at flytte hjem til deres fødeby Svendborg. Hun har siden været ansat i Sundhedshuset. Mette kan tilbyde de fleste behandlinger. Hun brænder for det æstetiske og går ikke på kompromis med hverken behandlinger eller kommunikationen omkring dem. Alle skal føle sig trygge og forstået.

  Gennem arbejdet med børn, samt voksne i special- og omsorgstandplejen, har Mette behandlet mange patienter med særlige behov.  Mette er omsorgsfuld, empatisk og vil møde dig som det hele menneske du er.

Mette Libak, barsel

Mette Libak, barsel

Tandlæge

Michael Weinrich

Michael Weinrich

Tandlæge

Camilla Christoffersen

Camilla Christoffersen

Tandlæge

Camilla Risum

Camilla Risum

Tandplejer

 1. Tandplejer Camilla Risum er færdiguddannet fra Århus Tandlægeskole i 2005. Camilla er en dynamisk og engageret tandplejer, som har været ansat på klinikken siden 2011. Hun er bosat i Svendborg, hvor hun bor sammen med hendes to børn.

  Camilla er aktiv i løbende efteruddannelse inden for tandplejer-faget og har sidst afsluttet diplomuddannelsen i parodontologi i 2016. Uddannelsen har givet et fagligt løft og bekræftet, at hendes faglige interessefelt i hverdagen, helt klart, ligger i planlægningen og behandlingen af patienter med parodontose. Herudover laver hun almindelige undersøgelse, tandrensninger, blegninger, scanninger m.v.

  Camilla har med hendes 18 års erfaring som tandplejer et godt overblik i behandlingssituationen. Hun forstår at sætte patienterne i fokus og er du nervøs eller bange vil du opleve, at Camilla gør sig umage for at du skal føle dig tryg og godt tilpas.

Maj-Britt Gotfredsen

Maj-Britt Gotfredsen

Tandplejer

Anette Smith

Anette Smith

Tandplejer

 1. Anette er uddannet Tandplejer med A autorisation i år 2000 på Århus Tandlægeskole. Anette har arbejdet hos andre tandlæger i Svendborg, og siden 2012, arbejdet hos Tandlæge Thomas Nøhr. Anette ligger stor vægt på parodontitisbehandling, at hjælpe folk med at forbedre deres mundhygiejne, så de bedre kan passe på deres tænder, så de undgår at få sygdom i mundhulen. Anette har også fokus på slid og erosioner/syreskader af tænderne. Anette gør meget ud at, at netop du føler dig godt tilpas og er tryg under behandlingen.

  Privat bor Anette i Faaborg, hvor hun har boet næsten hele sit liv, med sin kæreste og datter.

 Lisbeth Hald

Lisbeth Hald

Tandplejer

Mette Fischer Therkelsen

Mette Fischer Therkelsen

Tandplejer

Sissel Nitche

Sissel Nitche

Tandplejer

Line Sørensen

Line Sørensen

Klinikassistent

Heidi Finsen

Heidi Finsen

Klinikassistent

avatar-woman.png

Mária Lopdrup

Klinikassistent

Vibeke Bolvinkel

Vibeke Bolvinkel

Klinikassistent

Marlene Nørregaard

Marlene Nørregaard

Klinikassistent

Miriam Nielsen

Miriam Nielsen

Klinikassistent

Emma Pedersen

Emma Pedersen

Klinikassistent

Jasmin Hussein

Jasmin Hussein

Klinikassistentelev

Tine Lehgård

Tine Lehgård

Klinikassistent/Receptionist

Anja Due

Anja Due

Klinikassistent/ Receptionist

Trine Friis

Trine Friis

Klinikassistent/Receptionist

Annette Lundsgaard

Annette Lundsgaard

Sekretær/Bogholder