Specialudstyr

”Specialudstyr der gør dit tandlæge besøg meget lettere “

  • Hos Tandlægerne Sundhedshuset er det muligt at få taget et røntgenbillede hvor vi får alle tænderne med på et billede, Samtidig slipper du for at få den traditionelle tand film i munden, da billedet tages udefra. Billedet kaldes for et OP røntgenbillede.
  • På klinikken kan vi tilbyde smertefri bedøvelse, ”The Wand” en automatisk bedøvelsesmaskine, hvor delen vi bedøver med ligner en lille kuglepen. God til børntandpleje og dig med nåleskræk.
  • Intra oral kamera, er et lille kamera der på få sekunder kan vise dig det tandlægen/tandplejeren ser. Det er meget nemmere at forstå det, man kan se med egne øjne, end det man forstiller sig når et tand problem bliver forklaret uden et billede. Vi kan således også vise dig tanden før og efter behandlingen.
  • Reciproc - det nyeste og nok mest avancerede og samtidig mest brugervenlige rodbehandlings system på markedet lige nu. Det gør din rodbehandling hurtig, sikker og nem for dig at få udført. Systemet har sikkerhedsanordning så rensningen af roden bliver perfekt, hverken for kort eller for lang. Systemet har revolutioneret rodbehandling overalt i Europa de seneste år.
  • Piezon ultralyd – den bedste og mest skånsomme ultralydsrenser til tandrensning på markedet. Din tandrensning/parodontose behandling bliver perfekt med Piezon ultralydsrenser, kombineret med forsigtig og skånsom håndinstruments rensning af de sværeste steder. Tandsten gemmer sig altid i de svære kroge i tandrækken. Med denne teknik kan vi fange det hele. Tandrensningen skal være perfekt for at få det optimale parodontose behandlings resultat. Det opnår vi!!
  • Air Flow – for det perfekte hvide smil. Fjernelse af særlig kaffe, te, rødvin og røg misfarvning på super effektiv og skånsom måde. En slags forsigtig pulverblæsnings rensning der på ingen måde skader tænderne, men gær den ekstra rene.
  • 3D scanner - ultra moderne scanning af tænder i forbindelse med kroner og bro behandlinger – så slipper man for aftryks materiale i munden. Dine data sendes via internettet til teknikerne, og din bro eller krone kommer meget hurtigere retur fra tandteknikkerne på denne måde.